Stay Branded ingår i New Wave Profile, Skandinaviens största kedja inom profilprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitativa och trendiga produkter som kan hjälpa dig med ditt varumärkes profil.

Vårt mål är att automatisera ditt arbete med reklam- och presentartiklar. Tänk oss som en andra hjärna som hjälper dig att hitta din målgrupp, engagera dina kunder och bygga ert brand. Vi arbetar idag med hundratals företags brand- allt från nystartade företag, till expansiva företag och större kedjor.

Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallar det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.

Vi hjälper helt enkelt ditt företag att leva ert brand.

New Wave Profile är en kedja med närmre 70 återförsäljare i Sverige och ytterligare 90 i övriga Norden. Vi är fristående profilföretag som redan 1998 inledde ett samarbete med vår huvudleverantör New Wave Group, en svensk börsnoterad koncern med stort fokus på profilering och med en mycket stark varumärkesportfölj.